Foton från Serbien....

...äntligen. Sorry, sorry, sorry...har ej bloggat på ett tag...... men här kommer massvis med härliga bilder. ENJOYFlygresan. En mycket trött Elina. Vi fick sitta på planet i en hel timme innan det lyfte. Så flygresan tog 3.5h istället för 2.5h. Fyyyyy... så arga vi var.  Grabbarna har verkligen längtat.
AlisaTeo och AlisaVi sitter och väntar på god mat.Charmtrollet Teo har spanat in glassboxen.Elina med mormor VericaNybakat bröd och sallad till förrätt.Mmmmm....forell. Finns inget godare. Alla andra åt kötträtter.Hemma hos mina farföräldrar i byn Jelovac. Farfar Miki, Mirko, Alisa och min babe.Alex och Teo med morfar Toplica.Ellis softar i morbrors gamla vagn.Mirko, farfar, farmor och syrran.Gammelfarmor gjorde egna gungor till barnen. Hon satte fast rep i äppelträdet. Det var väldigt uppskattat och mkt roligare än vanliga gungor.Alex och Teo brottas med morbror Filip.Glass på Café Bar Passage.Mmm..Nes kaffePizzeria Viking. Efter glassen fick vi för oss att vi ska äta pizza. ;-)Ivona och Alisa.Alex ville inte ha pizza...bara svarta oliver. Han åt ca 30 oliver.En trött Teo fick ligga i Alisas vagn.Två pizzor räckte bra för oss.Gumsan fick ingen pizza men hon var nõjd ändå.Glass igen på PassageGlaaaaaaaaaaaassMammas och pappas husJöjje softar med Elina.Kall dryck i värmen e ett måste.Teo har fått en kanin från mormor och morfar. Han döpte den till Wittiway... hehehe... undrar bara var ifrån han fick det.WittiwayPappa och Teo kör moppe.Alex turÖLVackertJörgen spanar in mig vid poolen....hahhahaAlex åker jeep.VattenmelonDen var riktigt smarrig !!!Alex åt hur mkt som helstMina älsklingarElina med morfar Toplica.PoooooooooolenFörsta doppet!!!Även den här gossen tog sig ett dopp.Hehehhe... fågelbajja...tack pippifågeln.


Puss o kram
Kommentarer
Postat av: linda

Hej, hej! Det var verikligen på tiden att uppdatera :) Vilka härliga bilder och barnen verkar ha det helt fantastiskt. En sak både jag och Peter skrattade gott åt var bilden med Toplica, Alex och Teo i traktorn, det ser ut som att traktorn står i nåt vardagsrum :) Väggarna är tapetserade ju... Men kortet med fågelskiten var roligast :) Bra för håret säkert ;)

Wittiway var ett väldigt fint namn för en kanin, hur kom Teo på det? Säg till Verica att det ser väldigt fint ut på gården, blommorna, granhäcken, gräsmattan allt. Eller är det Toplica som fixat det ;)

Ha det underbart nu och vi höres

kram, kram

2009-07-12 @ 19:08:35
Postat av: madeleine

hej

birdiebajs i håret = tur!!men shit vilket hus dina föräldrar har!! verkligen kanonfint!!

och en POOL, ingen clas ohlsson plastbalja här inte ;-) WOW!!Njut!!idag skall jag gå på britney spears, det skall bli super!!kraaaamanton säger hej alex!!

2009-07-13 @ 13:38:43
Postat av: Veronica

Kanonfina bilder!:)

2009-08-03 @ 14:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:

Din e-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback