FREAKY SATURDAY

Full rulle och fullt hus. In och ut hela dagen.

Våra vänner Linda och Peter var förbi och Peters dotter Emilia som har blivit en riktig liten brutta. Känns som att det inte alls var länge sen hon sprang runt i princesskor och tiara. Haha...

Det blev grillmat, vad annars vid den här årstiden. Gott var det, tycker jag iaf =) Alex och Teo fick bjuda hem kompisarna de lekte med ute på gården. Alex kom hem med tre killkompisar och Teo med 4 tjejkompisar ;-)..... vår lilla Casanova. Det sprang barn överallt med vad gör man inte för sina kids. De hade ju riktigt kul.

Det lugnade ner sig efter ett tag. Tjejerna gick hem men grabbarna spelade X-box till 22.30 då jag sa att det var dax att gå hem. Deras pappor satt ute med Jörgen och Peter så de var inte själva här så sent.

Även roliga kvällar har sitt slut. Den här kvällen slutade med en utslagen Teo som var igång heeeela dagen, spelslut Alex, trött Elina, fulla sambos och grannar, och skvallernöjda Olgor ;-)  
  

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej storygirl :)

Tack för en underbar kväll, hade det supertrevligt, as usual...

Emilia tyckte att lägenheten var jättemysigt inrett, att Elina var gullig och att Alex och Teo var supersöta, "synd bara att de inte är äldre" var hennes kommentar (en tonårings tänk);)

Ha det

kram

2009-05-10 @ 18:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:

Din e-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback