Soool!

Härligt! Äntligen! Haleluja!

Långpromenad imorse med min vän Monika och hennes knodd Dawid. Vi gick i ca 3 tim. Vi gick runt Ältasjön... men det tog sin tid med vagnarna i skogen. Vi träffade på en liten vän. En kopparorm. Monika tog lite närbilder på den men jag har ej hunnit få dem än. Ajabaja Monika!!!  Lägger ut lite bilder så fort jag får dem. Skönt att komma hem och pusta ut.

Men det räcker inte för mig. Sommaren e ju här när som helst. Så jag tog med mig Sara (en nära vän och Teos Gudmor) på en 45 minuters kvällspromenad. Sååå nöjd och så trött i benen men väldigt väldigt stolt. (Jag fick jobba bort den goda sockerkakan min granne Therese bjöd på idag =) ) Men det var det värt då den var supermumsig!!!!
Dawid och Elina på promenaden.Sötnosen Dawid 090118 kl 09:15My princess 090118 kl 01:00
Elina e hela 8 tim och 15 min äldre än Dawid. Hihihi...Stackars Monika. Nya skor = 3 skavsår!!! Vilken tur att amningskuporna fanns med i skötväskan.
Hahaha... hon såg inte klok ut men usch va ont.Vår stora kille tappade sin första tand idag. Ha drog ut den själv och var så glad. Han längtade verkligen. Vi får se vad tandfen hittar på i natt ;)Så sött!
En glad och tandlös Alex!

Kommentarer
Postat av: cicci

fina bilder!! :) och jisses vilken duktig promenad :)haha wilma gumman :) hon e så go!!!flippen e tokförkyld så jag e isolerad här hemma... boring

2009-05-26 @ 08:52:05
URL: http://animegirl.blogg.se/
Postat av: Linda

Så modigt av Alex att ta bort tanden själv, är så stolt över honom.

Och Elina är så söt i sin hatt och Monikas Dawid tycker jag liknar Miras David väldigt mycket...

3 timmarspromenad låter hmmm, LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG sträcka.

Ha en underbar tisdag

Kram

Linda

2009-05-26 @ 13:00:13
Postat av: ivona

ooo

2009-05-26 @ 18:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:

Din e-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback