...MAJBRASAN....

...Valborg.... hahaha... en lite skum dag...det e då man träffar alla. Typ hela Älta samlas vid brasan. Heeeej, det var länge sen....men hej... åh bor du kvar i Älta.....neäämen tjaaaa...Gud va stora barnen har blivit..... åååh har ni skaffat hund.....blablabla...

...men så nyfiken som jag e och som bara ÄÄÄÄLSKAR skvaller...gillar en sån här dag :-)
....men det e ju inte därför jag e där :-) .....det e för barnens skull såklart. De tjatade hela veckan om brasan å godisståndet som brukar finnas där. Vi köpte godiset påväg in då man annars påväg hem får stå i Ältas längsta godiskö....och jag hade rätt. Det gick knappt att gå förbi godisståndet. Gatan var full med godissugna människor. Det var som om det var det sista, sista godiset på jordklotet.

Här kommer lite pics


Alex och min kusin KarolinaTeoBrasanElina höll sig vaken för att se brasan.Min systerdotter Alisa... sötnosen... ♥Ciccis gullunge, Filippa 7 månader
www.animegirl.blogg.se


SHOPPING 2009-04-30

Halloj!

Imorse lämnade Jörgen barnen på dagis och sen for vi iväg till Länna för att hitta lite smått till uteplatsen. Köpte även färgen vi behövde till altanen. Det blev antikvitt så det blir nog bra. Vitt blir ju så smutsigt fort.Det blev två svarta prydnadskuddar, två vita plädar med svarta hjärtan (tyckte den var så söt) å tre värmeljusstakar. Hittade inga lyktor eller det fanns men inga jag fastnade för. Jag fick tag i dessa fina stakar istället. Billiga var dem också, 15SEK/st.ÄNTLIGEN IGÅNG :-)

Efter många timmars snokande har jag kommit fram till att detta var "piece of cake". Jag e inte oteknisk, HURRA för mig. Men jag kommer nog leka ett tag till med bloggen tills jag hittar den rätta looken ;-)

Ska försöka lägga ut lite bilder imorn. Vi ska iväg och handla lite smått å gott till altanen. Prydnadskuddar, plädar, lyktor, blommor etc. Ska försöka få det riktigt mysigt nu när Jörgen oljat klart. Bra jobbat, älskling! Vi har försig en del av altanen kvar som ej gick att olja in då den e väldigt gammal och betsad sedan tidigare. Lite smågrön just nu...blääää. Så färg till den ska även handlas imorn. Vet ej om vi ska köra på vitt eller nån liknade färg som resten av altanen. Tyb brun????? Vi får se,

Neää, nu ska jag lägga mig så jag orkar med morgondagen.

God natt!


KIDSEN

ALEX 6 år

Stooora killen....ALEX 6 år

TEO 3,5 år

Lillasyster ELINA, 3 månader


NYBÖRJARE, NYBÖRJARE

Nu har jag typ suttit halva dagen och försökt förstå hur allting fungerar här. Varför ska det vara så svårt...eller e det jag som e helt oteknisk.!? Jag har iaf lyckats lägga upp en liten ängel samt en besöksräknare. Bravo ME!!!

Har lite dåligt samvete då min sambo slitit hela dagen, "sjuk t o m", med att olja in våran altan. Så sitter jag här igen medan han badar barnen. Snart dyker han väl upp sur som en tjur så jag ska nog dra mig tillbaka.

Vi ses lite senare!

Kram

EN NY BLOGGARE ;-)

Jaaa, då var det dax för mig med. Why not!? Det e ju så kul med bloggar.
Måste säga att jag blev väldigt inspirerad av en vän till mig, Cicci, som började blogga nyligen. Superfin blogg! Jag lägger till henne i mina länkar så hittar ni in till henne. Måste säga att hon e väldigt duktig. Jag gör ett försök jag med.
Kram så länge


RSS 2.0